«
»

Under segel

Hårda dagar till sjöss, juli 2009

08.14.09 | Comment?

Shin Fab

Vi hade hämtat Fabian i England: sista skolavslutning för honom på Millfield School. Efter fem år i England, blir det nu skola i Sverige. Direkt från Landvetter till Långedrag och Minde. Nu var vi på väg upp genom Bohuslän, mot Bovallstrand. Det vara första veckan i juli. Inte mycket vind, men 22 grader i vattnet. Fabian (t.h.) och Shinnosuke. Har ni lagt märke till hur Fabian antingen sover, eller verkar vara på väg att falla i sömn, på i stort sett varje bild jag har av honom ombord på Minde?

have your say

Add your comment below, or trackback from your own site. Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:


«
»